Bobilgarasje

Grunnet stor etterspørsel lanserer vi nå en egen bobilgarasje. 

Vår bobilgarasje er 4,5 meter bred, 8,4 meter lang og har en innvendig høyde på 3.15 meter.  Innkjøringsbredde er 2.96 meter, mens innkjøringshøyde er 2.98 meter. 

Ønsker du en bobilgarasje med andre mål eller annen taktype, kan vi skreddersy til ditt behov.

Ta vare på bobilen

Bobilen er noe av det mest verdifulle vi eier og som vi skal ha glede av år etter år. Mange ønsker å oppbevare bobilen hjemme under tak for å sikre at takluker og tetningslister ikke blir unødvendig påvirket av nedbør. Å oppbevare bobilen tørt vil hindre frostsprenging i karosseriet. Det er også en stor fordel å ha bilen under tak mellom turene den blir brukt om sommeren for å holde spesielt taket fritt fra støv og pollen. 

Det anbefales å starte bobilen minst en gang i løpet av vinteren for å lade batteriet, noe som selvsagt også er mye enklere om du har den stående hjemme. 

Alt inkludert

I vår materialpakke er alt inkludert, også takstein, takrenner og blekk – her er det ingen skjulte kostnader.  Frakt og levering er inkludert i prisen. Ønsker du graving, støp eller montering gis det et estimat på det i tilbudet.

Bor du på Østlandet kan garasjen leveres nøkkelferdig, inkludert graving, støping og montering , eller som byggesett du selv monterer. Bor du andre steder i landet leverer vi foreløpig kun som byggesett. 

Bobilgarasje

190 000,- inkl mva
  • Takvinkel 22°
  • B 4,5m - L 8,4m
  • Høyde 315/440cm
  • Kort leveringstid

Pakken inneholder:

Sort dobbeltkrummet takstein fra Skarpnes, sutakplater, lekter og sløyfer, vindskier, sorte takrenner og nedløp
Grunnet liggende kledning 19x148, d-fals 28 grader
W-takstoler som beskrevet med 40 cm utstikk/gesims
Isolert stålport 300x300 med speil fra Grandal
Ferdig kappet stendere
Portåpner med tre sendere
To fastkarm vinduer 99x49
6 stykk ventilrister
Festemidler
Tegninger