Carport

Vår mest solgte carport har bredde 3,6 m og lengde 6 m. Dette gir god plass til en bil, i tillegg til at det er plass til noe oppbevaring bakerst i carporten. 

Vi har valgt å ha to hele vegger for ekstra beskyttelse og stabilitet. Med stenderverk i to-tom-fire blir carporten ekstra solid.

Hvis du ønsker bedre plass til oppbevaring kan carporten forlenges, og gjerne med en bod. Ønsker du carport med andre mål eller annen taktype, kan vi skreddersy til ditt behov.

Bor du på Østlandet kan carporten leveres nøkkelferdig, inkludert graving, støping og montering , eller som byggesett du selv monterer. Bor du andre steder i landet leverer vi foreløpig kun som byggesett. 

I vår materialpakke er alt inkludert, også takstein, takrenner og blekk – her er det ingen skjulte kostnader.  Frakt og levering er inkludert i prisen. Ønsker du graving, støp eller montering gis det et estimat på det i tilbudet.

carport

Carport

NOK 91 000,- inkl mva
  • Takvinkel 22°
  • 3,6x6m
  • Høyde 242/350cm
  • Rask levering

Pakken inneholder:

W-takstoler med 35 cm utstikk/gesims.
Ferdig kappet stendere for vegg
Grunnet liggende kledning 19x148, d-fals 28 grader
Sort dobbeltkrummet takstein fra Skarpnes, sutakplater, lekter og sløyfer, vindskier, sorte takrenner og nedløp
Festemidler
Tegninger
garasje med carport

Andre så også på...

Garasje med carport

139 000,- inkl mva

Vår standard garasje med carport har bredde 6 m og lengde 6 m. Dette gir plass til to biler, i tillegg til at det mulighet for oppbevaring bakerst.