Om oss

Agarasje AS

Vi har siden 2010 drevet med garasje og boligutvikling, men har valgt å skille ut garasjedelen i et eget selskap, Agarasje AS.

Agarasje har som mål å være det mest prisgunstige alternativet til garasje, uten at det går utover kvalitet på materialer og sluttprodukt. Ved å være et lite selskap holder vi driftsutgiftene lave, slik at vi har mulighet til å tilby et rimeligere produkt.

Vi har bred erfaring med garasjer, og vet at kundene setter pris på vår tette og raske oppfølging gjennom hele prosessen. Hos oss vil du forholde deg til den samme personen gjennom hele prosessen. Vi har gode samarbeidspartnere på grunnarbeid, støp og montering, men du trenger kun forholde deg til Agarasje, og alt blir fakturert av oss. Grunnarbeid, støp og montering blir fakturert når arbeidet er ferdig, mens materialer blir fakturert ved levering. Vi krever ingen forskuddsbetaling.

Vi tilbyr ikke elementer, og dermed er det heller ingen ventetid på produksjon hos oss. Ved bestilling av materialpakker kan vi levere det meste innen to uker. Enkelte modeller kan leveres innen én uke. Hvis du ønsker grunnarbeid eller montering er det greit å gi beskjed så tidlig som mulig, slik at vi setter av ressurser til ønsket oppstart.

Når du signerer med oss mottar du tegninger med en gang. Hvis du må søke om byggetillatelse legger vi inn et forbehold i kontrakten, slik at du ikke er forpliktet til å kjøpe hvis garasjen ikke skulle bli godkjent.

Agarasje har kontorer i Oslo og i Sande i Vestfold, og leverer garasjer til hele landet.

  • Trygt og rimelig
  • Høy kvalitet
  • Rask oppfølging
  • Lang erfaring